تدريب وتأهيل عمال علي الشاورما بالكامل سواءا دجاج او لحم وتأهيله لسوق العمل بحيث يكون المتدرب يصل الي درجه معلم شاورما ف وقت قصير جدا
* تعليم علي تشريح الدجاج
* تعليم علي تتبيل الدجاج (بنكهه وتتبيله خاصه فيه)
* تعليم علي شك السيخ بطريقه احترافيه وشكل جمالي ملفت للزبون
* تعليم علي تسويه السيخ بشكل كامل وصحيح
*تعليم علي تقشير وقص السيخ بالسكين قصه رفيعه
*تعليم علي لف الساندوتش وتقميره ع الصاج
* تعليم الصوصات بجميع انوعها ( ثوم _ ثوم حار _ كوكتيل _ طحينه _ جبن شيدر اصفر سايل _ هني ماستر _ رانش )
* تعليم علي افكار ساندوتشات شاورما بطرق متعدده ومميزه ( باشكا _ تاكو _ تندوري )